| 1 | Stuk(s) | rode ui |
| 5 | Takje(s) | peterselie |
| 2 | Stuk(s) | knoflook |
| 1 | Stuk(s) | milde chilipeper |
| 1 | Eetlepel(s) | gedroogde oregano |
| 1 | Eetlepel(s) | gedroogde tijm |
| 1 | Theelepel(s) | chilivlokken |
| 100 | Milliliter | olijfolie |
| 20 | Milliliter | wittewijnazijn |
| 1 | Stuk(s) | laurierblad |
| 1 | --- | snufje Zout en pepeper |
| 1 | Theelepel(s) | limoen sap |
Snijd de ui, peterselie, knoflook en chilipeper zo fijn mogelijk en meng alles met de overige ingrediënten. Breng het op smaak met peper, zout en limoensap. Minimaal 1 uur laten intrekken voordat je ervan gaat genieten. Chimichurri is in de koelkast tenminste 1 week houdbaar.
| 200 | Milliliter | mayonaise |
| 4 | Stuk(s) | knoflook |
| 1 | Eetlepel(s) | gerookte paprikapoeder |
| 1 | --- | snufje zout en peper |
| 1 | Theelepel(s) | Limoensap |
Meng de mayonaise met de knoflook en het paprikapoeder. Breng alles op smaak met zout, peper en limoensap.
| 200 | Gram | boter |
| 20 | Gram | Sjalot |
| 1 | Stuk(s) | knoflook |
| 1 | Takje(s) | bieslook |
| 1 | Takje(s) | kervel |
| 3 | Gram | zout en peper |
Snipper de knoflooktenen en sjalotjes fijn, meng de boter met alle ingrediënten.
Zin in een sappige steak of smaakvolle moink balls? Goed nieuws! BBQ-buddy, jouw ultieme
digitale grillmaatje, is momenteel in BETA en staat te trappelen om jouw barbecue-ervaring
naar een hoger niveau te tillen. Met ons aan je zijde wordt elke BBQ-sessie een feestje vol
smaakexplosies!
Heb je een briljant BBQ-idee of een kleine glitch gevonden? Geen paniek! Jouw input is goud
waard. Stuur ons een mailtje op
info@bbq-buddy.nl
en word onderdeel van de BBQ-revolutie. Samen maken we van BBQ-buddy de heetste plek voor
alle grillmasters en BBQ-liefhebbers.
Dus, waar wacht je nog op? Trek je schort aan, stook die grill op en laat het avontuur
beginnen.
BBQ-buddy:
waar elk moment telt en elke hap een feestje is. Grill, geniet en herhaal!